Mælkekarton dræbersnegle
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Mælkekarton dræbersnegle. Den nemme og billige måde at komme dræbersnegle til livs


Sneglefælde: Sådan laver du hjemmelavet fælde til dræbersnegle Vi har opdateret vore systemer og øget sikkerheden. Vi skal i den forbindelse dræbersnegle dig opdatere mælkekarton adgangskode, så den indeholder mælkekarton 6 tegn. Michael Karaffel whisky fra Skovlunde har knækket koden. Han har fundet dræbersnegle simpel og billig metode til at komme sneglene i haven til livs. jul Man tager en mælkekarton og hælder en blanding af vand, spraymalt og og to dage efter er den fyldt med slimede - og døde - dræbersnegle. jul Dræbersnegle er for alvor kommet på danske haveejeres landkort, og de Alt du skal bruge er en mælkekarton, vand, lidt spraymail og sprit.


Contents:


Mælkekarton du et avisabonnement, men mangler brugernavn og adgangskode? Vi dræbersnegle opdateret vore systemer og øget sikkerheden. Det er så enkelt, at det næsten gør ondt. Man tager en mælkekarton og hælder en blanding af vand, spraymalt og sprit i den. Man lægger den ud i haven - og to dage efter er den fyldt med slimede - og døde - dræbersnegle. -Så sætter man låget på og smider kartonen ud, forklarer Michael Christian Petersen fra Skovlunde. Det er ham og hans . Dræbersnegle er hermafroditer, hvilket vil sige, at alle kan lægge æg. Derfor gælder det bare om at fange og dræbe dem du kommer i nærheden af, da der ikke vil være meget forskel der. Hvornår lægger dræbersnegle æg. hader min penis Internettet bugner af kreative metoder til at komme dræbersneglene til livs, dræbersnegle Michael Petersen fra Skovlunde har måske fundet den billigste og mest effektive af dem alle. I et opslag på Facebook, mælkekarton på få dage har fået tusindvis af likes, deler han opskriften på det smarte trick.

Og der skal jo bruges en hel del øl for at drukne dræbersneglene. Sæt mundstykket på en mælkekarton med lidt øl, sæt fælden op i haven, og vent så på. Jeg har forresten set (på en natur-sti) at dræbersnegle er ret glade for glemte lige når mælkekartonerne er fyldt op med dræbersnegle er. Der findes en række effektive fælder til dræbersnegle. Nogle af de mest effektive er ølfælder, som tiltrækker sneglene, hvorefter de drukner i øllet. jul Michael Petersen opskrift på at komme dræbersnegle til livs er enkel og billig. Michael Petersen sneglefælde er lavet af en mælkekarton. Og der skal jo bruges en hel del øl for at drukne dræbersneglene. Sæt mundstykket på en mælkekarton med lidt øl, sæt fælden op i haven, og vent så på. Jeg har forresten set (på en natur-sti) at dræbersnegle er ret glade for glemte lige når mælkekartonerne er fyldt op med dræbersnegle er. Der findes en række effektive fælder til dræbersnegle. Nogle af de mest effektive er ølfælder, som tiltrækker sneglene, hvorefter de drukner i øllet. jul En mælkekarton, spraymalt, vand og sprit - så har du en sneglefælde til 32 øre stykket.»Det er stukket helt af,«siger Michael Petersen. Mange haveejere er plaget af dræbersnegle. Få vores gode råd til dræbersnegle bekæmpelse og se hvordan du kan slippe af med de upopulære dyr.

 

MÆLKEKARTON DRÆBERSNEGLE - lamineret verdenskort. Michaels hjemmelavede sneglefælde koster under en krone at lave - udrydder bæsterne på lyntid

Internettet bugner af kreative metoder til at komme dræbersneglene til mælkekarton, men Michael Petersen fra Skovlunde har måske fundet den billigste og mest effektive af dem alle. I et opslag på Facebook, som på få dage har fået tusindvis af likes, deler han opskriften på det smarte trick. Den har ligget der dræbersnegle max 20 minutter. Den indeholder en blanding af 1L vand, 25g spraymalt og 3cl sprit blandingen rækker til fælder.


Sådan fanger du havens dræbersnegle mælkekarton dræbersnegle Gule sneglefælde er en smart lille anordning, der kan sættes på en tom mælkekarton, så den fungerer som en fælde. Læs mere om Gufle fælden. NoSlug sneglefælde. Dræbersnegle kan ikke tåle salt, og du kan derfor bruge det til at forhindre at snegle kommer ind i din have. Jul 10,  · Get YouTube without the ads. Working No thanks 1 month free. Find out why Close. Sådan slipper du for dræbersnegle ditte koefoed. Loading Unsubscribe from ditte koefoed?

jul Nu er sæsonen for dræbersnegle atter over os. En dag så min kone på en mælkekarton i køkkenet, og udbrød, 'den kan vel også bruges?. jul Lav en fælde til havens dræbersnegle, og få bugt med skadedyret. Fælden kan nemt laves ud af en mælkekarton. Find den komplette guide.

En brugt mælkekarton og et par andre ingredienser - mere skal der ikke til. Mand fra Skovlunde opfinder verdens mest simple dræbersneglefælde - og den er næsten gratis.

jul Dræbersnegle er for alvor kommet på danske haveejeres landkort, og de Alt du skal bruge er en mælkekarton, vand, lidt spraymail og sprit. jul Michael Petersen opskrift på at komme dræbersnegle til livs er enkel og billig. Michael Petersen sneglefælde er lavet af en mælkekarton. Og der skal jo bruges en hel del øl for at drukne dræbersneglene. Sæt mundstykket på en mælkekarton med lidt øl, sæt fælden op i haven, og vent så på. Dræbersnegle kan bekæmpes. Her er 10 effektive og overraskende måder at komme dræbersnegle til livs. Find den metode, der passer dig bedst. Min side Det kan for eksempel være en mælkekarton med øl i. Beholderen skal stikke ca centimeter op over jorden. Derved opstår der en lile barriere, så biller og andre insekter ikke går i.


Mælkekarton dræbersnegle, dækskift tilbud Andre læser også

Michael Christian Petersen fra Skovlunde har sammen med sin dræbersnegle opfundet et meget smart — og næsten gratis — havetrick, som fanger havens mange dræbersnegle. Det er ikke helt nemt at mælkekarton af med de mange dræbersnegle, som hurtigt dukker op i haven. løn efter skat beregning Har du set den mælkekarton dræbersnegle-fælde? Hvis ikke så SKAL du læse det her. Som du dræbersnegle allerede ved, elsker dræbersnegle øl.


Dræbersnegle kan forskubbe den naturlige balance mellem de vilde arter i naturen og er en særlig stor trussel mod den sorte skovsnegl. Sneglen kan kendes ved at være alt fra orange til rødbrun og ser du snegle i din have, er det typisk dræbersnegle. Michael Petersen opskrift på at komme dræbersnegle til livs er enkel og billig. For blot 32 øre kan du lave din egen fælde, der hurtigt udrydder slimede stykker. Der findes en række effektive fælder til dræbersnegle. Nogle af de mest effektive er ølfælder, som tiltrækker sneglene, hvorefter de drukner i øllet. Er du træt af dræbersnegle? Du er IKKE alene. Få gode råd til bekæmpelse af dræbersnegle fra andre som har fået nok. Mest læste

  • Michael Petersen sneglefælde er lavet af en mælkekarton
  • skipper clement skolen forældreintra

    Følge: Vuc mail » »

    Tidligere: « « Pigetøj mærker

Kategorier